Információk

Elérhetőség
Cégnév / Név
Vargas kft.
Cím
2700 Cegléd, Csörgő utca 19
Telefon
+36302022205
Áruház neve
mirrorfashion.hu
Adószám
13146205-2-13
EU adószám
HU13146205
Cégjegyzék szám
13-09-227542
Cégjegyzéket vezető bíróság
Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Nyilvántartásba vétel dátuma
2023.05.22.
Nyilvántartásba vevő jegyző
dr. Polgár Csilla
Kapcsolattartó neve
Mirror Webshop Ügyfészolgálat
Kapcsolattartó telefonszáma
+36302022205
Kapcsolattartó e-mail címe
info@mirrorfashion.hu
Szállítási módok
GLS házhozszállítás
mygls_api
Prémium futárszolgálat aki a csomag feladását követően a következő munkanapon kézbesíti a küldeményt. A kézbesítés során részletes információt kapsz a kiszállítás időpontjáról és a kézbesítő futár telefonszámáról. Csomagod bármikor nyomon követheted az egyedi csomagszám segítségével.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
19 999  Ft
1 750 Ft
20 000  Ft
-
ingyenes
MyGLS 1 zóna
mygls_api
Prémium futárszolgálat aki a csomag feladását követően a következő munkanapon kézbesíti a küldeményt. A kézbesítés során részletes információt kapsz a kiszállítás időpontjáról és a kézbesítő futár telefonszámáról. Csomagod bármikor nyomon követheted az egyedi csomagszám segítségével.1 zóna országai : Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Csehország.

Premium courier service who delivers the parcel on the next working day after sending the package. During the delivery, you will receive detailed information about the delivery time and the phone number of the delivery courier. You can track your package at any time using the unique package number. Zone 1 countries: Austria, Slovakia, Slovenia, Croatia, Czech Republic.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
4 700 Ft
MPL futárszolgálat
mpl
Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
1 999 Ft
Fizetési módok
Utánvéttel
Bankkártyás fizetés - Forint
Ezen fizetési mód esetén a K&H Bank rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
Elfogadott bankkártyák: MasterCard termékek (MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro), VISA termékek (VISA, VISA Electron, Visa V Pay), JCB
kandh
E-mail küldése az áruház tulajdonosnak
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet