Informationen

Kontakt
Firmenname / Name
Vargas kft.
Adresse
Csörgő utca 19, Cegléd, 2700, Ungarn
Telefon-Nr.
+36302022205
Name des OnlineShops
mirrorfashion.hu
USt-IdNr.
13146205-2-13
EU Steuernummer
HU13146205
Handelsregister-Nr.
13-09-227542
Registergericht
Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Datum der Firmenregistrierung
2023.05.22.
Name des Notars
dr. Polgár Csilla
Name der Kontaktperson
Mirror Webshop Ügyfészolgálat
Telefonnummer Kontaktperson
+36302022205
E-Mail-Adresse Kontaktperson
info@mirrorfashion.hu
Versandarten
GLS házhozszállítás
mygls_api
Prémium futárszolgálat aki a csomag feladását követően a következő munkanapon kézbesíti a küldeményt. A kézbesítés során részletes információt kapsz a kiszállítás időpontjáról és a kézbesítő futár telefonszámáról. Csomagod bármikor nyomon követheted az egyedi csomagszám segítségével.
Bestellung Endbetrag
Versandkosten
0  €
51,16  €
4,48 €
51,17  €
-
Kostenlos!
MyGLS 1 zóna
mygls_api
Prémium futárszolgálat aki a csomag feladását követően a következő munkanapon kézbesíti a küldeményt. A kézbesítés során részletes információt kapsz a kiszállítás időpontjáról és a kézbesítő futár telefonszámáról. Csomagod bármikor nyomon követheted az egyedi csomagszám segítségével.1 zóna országai : Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Csehország.

Premium courier service who delivers the parcel on the next working day after sending the package. During the delivery, you will receive detailed information about the delivery time and the phone number of the delivery courier. You can track your package at any time using the unique package number. Zone 1 countries: Austria, Slovakia, Slovenia, Croatia, Czech Republic.
Bestellung Endbetrag
Versandkosten
0  €
-
12,02 €
MPL futárszolgálat
mpl
Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.
Bestellung Endbetrag
Versandkosten
0  €
-
5,11 €
Zahlungsarten
Bankkártyás fizetés - Euro
Ezen fizetési mód esetén a K&H Bank rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
Elfogadott bankkártyák: MasterCard termékek (MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro), VISA termékek (VISA, VISA Electron, Visa V Pay), JCB
kandh
Utánvét 1. zóna
Eine E-Mail an den Besitzer des WebShops schicken
Name
E-Mail-Adresse
Telefonnummer
Betreff
Nachricht